29 oct 2015, 18:35

Дали съм Единак? 

  Poesía » Filosófica
260 0 6
Дали съм Единак?
 
О, аз обичам Самотата...
Не знам дали съм Единак?
Не съм довлечен от гората,
 но на глупаците  съм враг.
 
Избягвам винаги тълпата,
държа по-често да съм сам,
тогава съм, във крак с нещата,
и мога сметка да си дам...
 
Със празнодумците не ходя...
И в ресторанта сядам сам..
Беседи с себе си да водя,
вместо и аз да дрънкам там!
 
Дори когато съм на маса,
натрапниците не търпя...
Изчаквам тестото да втаса,
и чак тогава се гневя!
 
Дори и сам - не съм самотен!
Света във мене, е със мен...
Обичам начина страхотен,
тъй да осмислям своя Ден!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??