19 feb 2019, 17:45

Дали те помня 

  Poesía
260 0 0

Дали ще си спомням за тебе,

когато черната гостенка

похлопа на моята врата?

Дали ще си спомням за тебе…?

Какво бе за мене ти?

Дали бе сън безпаметен,

който се заличава

от първите лъчи на слънцето сутрин?

Дали бе копнеж за промяна

на изстрадалата ми душа…?

Копнеж за промяна

или зов на дивото в душата ми,

или желание да напиша приказка за теб –

приказка, която ще разказват дълго, дълго…

И пак е сутрин…

Лъчите на слънцето надничат

през прозореца ми…

Дали те помня, мой Малки принце?

Дали те помня…?

 

19-02-2019 год.

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??