Feb 19, 2019, 5:45 PM

Дали те помня 

  Poetry
256 0 0

Дали ще си спомням за тебе,

когато черната гостенка

похлопа на моята врата?

Дали ще си спомням за тебе…?

Какво бе за мене ти?

Дали бе сън безпаметен,

който се заличава

от първите лъчи на слънцето сутрин?

Дали бе копнеж за промяна

на изстрадалата ми душа…?

Копнеж за промяна

или зов на дивото в душата ми,

или желание да напиша приказка за теб –

приказка, която ще разказват дълго, дълго…

И пак е сутрин…

Лъчите на слънцето надничат

през прозореца ми…

Дали те помня, мой Малки принце?

Дали те помня…?

 

19-02-2019 год.

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??