2 feb 2007, 12:31

Дамян Дамянов 

  Poesía
928 0 1

Дамян Дамянов, ти си поет.

И с твоите стихове, аз те виждам навред.

За твоите истини аз се държа,

и продължавам да вярвам в любовта.

Всъщност ти ни показа много добре,

че животът е път, а ние коне.

Че винаги, когато си сам, тогава разбираш,

колко светът, е жесток и голям.

Че когато ти ударят сопата,

започваш галоп и държиш посоката.

Че животът не е толкова лоша шега,

просто е нужно да разбереш смъртта.

Така,

аз ти

Благодаря.

© Емил Томов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това е истинското откревение! Поздрав! /6/
Propuestas
: ??:??