Дамян Дамянов, ти си поет.
И с твоите стихове, аз те виждам навред.
За твоите истини аз се държа,
и продължавам да вярвам в любовта.
Всъщност ти ни показа много добре,
че животът е път, а ние коне.
Че винаги, когато си сам, тогава разбираш,
колко светът, е жесток и голям.
Че когато ти ударят сопата,
започваш галоп и държиш посоката.
Че животът не е толкова лоша шега,
просто е нужно да разбереш смъртта.
Така,
аз ти
Благодаря.
© Емил Томов Всички права запазени