16 jun 2006, 14:34

Дано ми простиш!!! 

  Poesía
866 0 0

Толкова много години след тебе вървях,
 толкова много години за тебе мечтах.    
Молих се заедно да бъдем,
молих се всяка нощ за теб:
исках да бъдем щастливи сега,
завинаги и за напред.
А сега, когато беше възможно
сякаш дявол имаше в мойта душа
и аз се отдръпнах и побягнах сама.
Защо? Какво се случи с мен, май и аз не разбрах!?
Защо ти причиних всичко това, след като бях
постигнала своята детска мечта.
Сега вече си далеч от мен с разбито сърце
и ранена душа! Но се моля дано ми простиш за всичко това.

© Даниела Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??