28 jun 2019, 18:05

Дано я намериш? Коя ще е тя? 

  Poesía » Filosófica
573 1 3

Радушно приемаш раздялата наша
посрещаш поредния делник без мен,
не скърцам със зъби, не чупя и чаши,
скучаеш навярно, но мислиш за мен.

 

А щом на жената ѝ писне веднъж,
престане да мрънка, да тропа с крак
тогава пред кой ще се правиш на мъж?
Ще чакаш на гарата някоя пак!

 

Едва ли си срещал подобна на мен ?
Грижовна и мила, безкрайно добра!
Безгласна си търсиш, не с моя рефрен.
Дано я намериш! Коя ще е тя?

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Знаеш ли, съдбата си знае работата. Когато губиш, всъщност може да печелиш. Поздрави, Вики!
  • Кой знае?Пък може и да намери!
  • Евентуално ориенталска, ние сме друга бира 😀😀😀
Propuestas
: ??:??