„Хайде, Дари, супа трябва да ядеш,
умна и голяма ти да порастеш!” -
Каза баба, плесна с двете си ръце,
но учудено е милото дете!!!
Мисли, хапва, личицето му блести -
тя дали ще може да му обясни:
уж казваше, че супа не е яла! -
А голяма е... даже побеляла!
© Костадинка-Коце Танчева Todos los derechos reservados