27 июн. 2013 г., 15:05

Дари 

  Поэзия » Для детей
610 0 1

 

„Хайде,  Дари, супа трябва да ядеш,

умна и голяма  ти да порастеш!” -

Каза баба, плесна с двете си ръце,

но учудено е  милото дете!!!

 

Мисли, хапва, личицето му блести -

тя дали ще може да му обясни:

уж казваше, че супа не е яла! -

А  голяма е... даже побеляла!

 

 

© Костадинка-Коце Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??