3 oct 2008, 21:00

Dark City Sofia 

  Poesía » Civil
429 0 0
 

Ще се посрещна

на врата от светлина,

за да прогледна

през деня.

Ще се наспя,

при това,

ще стана леко.

Ще ме обгърнат слънце и вода,

ще,

но няма да е в София.

 

dead end петък 03.10.2008

софия

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??