Когато сърцето и душата
се срещнат в полет над града
Тогава истината свята
блести с неземна красота
Очите те поглеждат, но те няма
Вселената усмихва се и плаче
с божествената звездна светлина
Копнееш да си тук, да сме двама
прекрасни, радостни светулки
поглъщат жадно слънчевата сетлина
и после със наслада чакат тъмнината
за да раскъсат мрака
с истинска любов и светлина
16.08.2019 6:59am
© Anton Mladenov Todos los derechos reservados