16.08.2019 г., 19:13 ч.

Дарън 

  Поезия » Любовна
427 1 0

Когато сърцето и душата

се срещнат в полет над града

Тогава истината свята

блести с неземна красота

 

Очите те поглеждат, но те няма

Вселената усмихва се и плаче

с божествената звездна светлина

 

Копнееш да си тук, да сме двама

прекрасни, радостни светулки

поглъщат жадно слънчевата сетлина

и после със наслада чакат тъмнината

за да раскъсат мрака

с истинска любов и светлина

 

16.08.2019 6:59am

© Anton Mladenov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??