26 mar 2011, 21:41

Давай! 

  Poesía » Otra
464 0 0

Искаш да си с мен,

тогава бъди

и не се прикривай

зад думи безсмислени.

Искаш да ми

кажеш, че...

тогава го кажи.

Не забулвай

в безмълвие

лъжи или истини.

Искаш да ме

целунеш.

Давай!

Не ме мъчи!

Защото всичко е

преходно.

Днес сме тук,

а утре...

знаеш ли.

Нещата,

които искаш,

са и мое

желание.

И не търси причини.

Не се оправдавай.

Просто... давай!

 

http://www.youtube.com/watch?v=KTZg5DMS0mQ

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??