17 jun 2015, 13:26

*** 

  Poesía
635 0 22

Перце последно падна от крилата,
напълни ми се двора с перушина,
юрганче ново ще краси кревата,
когато на метлата си замина.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??