29 ene 2011, 20:20

* * * 

  Poesía
337 0 1

Съвършенството

            е съвършено

          в съвършения си миг

 

В следващия

    не може да повториш

     даже да го сториш

      ще бъде –

          друго съвършенство

 

     Защото и мигът

                           е друг

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??