Цветята в градината процъфтяват,
хората с усмивка се поздравяват.
Слънцето сутрин красиво изгрява,
вечер зорница света озарява.
Птичките пойни красиво пеят,
децата волно си живеят
и влюбени хора ни обикалят,
все по красив света те правят.
Приятели весели шумно се смеят
и тъжните хора започват да греят,
с усмивка те се озаряват
и света всички огряват.
© Красимира Тодорова Todos los derechos reservados