9.04.2008 г., 8:33 ч.

* * * 

  Поезия
578 0 1

Цветята в градината процъфтяват,

хората с усмивка се поздравяват.

Слънцето сутрин красиво изгрява,

вечер зорница света озарява.

Птичките пойни красиво пеят,

децата волно си живеят

и влюбени хора ни обикалят,

все по красив света те правят.

Приятели весели шумно се смеят

и тъжните хора започват да греят,

с усмивка те се озаряват

и света всички огряват.

© Красимира Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми картината, която рисуваш, обаче кажи къде си го виждала това? Искам и аз да отида там. Много!
Предложения
: ??:??