24 ago 2012, 10:53

* * * * * * * * 

  Poesía » De amor
475 0 0

 

 

в съня ми

(се) срещаме 

(по) средата 

на пътя 

-- Ирландия -- 

малка 

накипрена

кръчма

тъжна 

приказна

празна

 

многозначителна тишина на новия ден

след дълга нощ на пируване диво

hangover

бавно мъчително изтрезняване

като пристигане в "тук" и в "сега"

удар на глава в нисък дървен таван 

 

а отвън сълзите на сивия ден

измиват нежно прозорците спретнати

докато меки отсенки на сивото 

пречупват шаренията на живота

© Енчо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??