1 oct 2021, 19:59

*** 

  Poesía » Otra
459 0 2

Аз съм дама пика във твоята колода
Player,  и бъди изключително внимателен!
Не мога да чакам на входа,
а поставена на първо място.
Аз съм дама пика. Лоша карта.
Съдба изключителна те очаква с мен.
Малко съм трудна, дете на страстта?
Кажи ми, какво да правя с теб?

Аз съм дама пика. Това означава,
Това, което не е станало, уви, няма да стане,сърце!
Със черно обличам душата си.
Съжалявам ... Това е време, да си изтеглиш нова карта!

 

1.10.2013г.Варна

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви за изтритите коментари незнайно от кого,ето затова вече пари няма...
  • Ха-ха зависи...къде Поздрав!Това е метафорично!
Propuestas
: ??:??