Лицето ми проби стената.
Зад цепнатината зрителско вълнение.
Прашинки аромат от „цветето” ти,
попил в прашките,
целуват пръстите ми неуверени -
коленичили преддверно.
Неудобният мизансцен е цената
за дебюта при Венера.
© Петър Каменов Todos los derechos reservados