4 abr 2011, 12:42

Деца! 

  Poesía » De humor
443 0 0

 

Той скромен и вежлив.

Тя нахакано добра.

Ходят хванати за ръка.

И играят игра.

 

Имената им са лесни.

Краси и Цвети.

В квартала всеки ги познава.

Нямат грешка, винаги са насреща.

 

Всеки ден си те играят на игра.

Започваща с война

и завършваща с целувчица една!

© Надя Донкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??