Той скромен и вежлив.
Тя нахакано добра.
Ходят хванати за ръка.
И играят игра.
Имената им са лесни.
Краси и Цвети.
В квартала всеки ги познава.
Нямат грешка, винаги са насреща.
Всеки ден си те играят на игра.
Започваща с война
и завършваща с целувчица една!
© Надя Донкова Всички права запазени