Детенце с майка,
ученик с учител.
Майка многознайка,
учителят мъчител.
Училище с неволи,
университет проклет.
Неволите бемоли,
проклетият заклет.
Живот с поклон,
мижитурка жалка.
Управление с пардон!
Псувня на майка!
© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados