Властва генералът Винету.
За народа туй е дежа вю.
Като иска той калинки -
в джоба му - малко стотинки,
докато мутрите богати
под Витоша и в Банкя - в палати.
За новата година -
пак бедност в нашата родина.
© Георги Todos los derechos reservados