30 дек. 2014 г., 10:50  

Дежа вю 

  Поэзия » Гражданская
295 0 0

Властва генералът Винету.

За народа туй е дежа вю.

Като иска той калинки -

в джоба му - малко стотинки,

докато мутрите богати

под Витоша и в Банкя - в палати.

За новата година -

пак бедност в нашата родина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??