предразсъдъци
обществени мнения
размишления
без никакви прозрения
изкривени дадености
ценностни системи
компетентни разбирачи
мрънкания за промени
надежда в бъдещето
някъде в чужбина
галоши - да вървим напред
към кокошарника на баба,
забравена от милата
родина
кома
или част от нова хип-хоп песен -
"нещата от живота"
съвсем не превъзнесен
така наречени поети
тайнствени тефтерчета с поеми
малолетни зеници
изпълнени с блещукащи вселени
приятели, дано ме извините
клепачите ми спускат се
над вдъхновенията
непременно ще ви се обадя
разбира се от айфона
в случаи на нови
среднощни
проникновения
© Todos los derechos reservados