15 dic 2013, 20:00

Декември 

  Poesía » De amor
518 0 0

Декември

Декември. Прехвърчат снежинки.
И е бяло. А под него - кокичета наболи.
Тишина. Врабчета играят на перваза.
Въгленчета искрят в очите.
Декември свършва времето
и открехва вратата на бъдещето.
Сладост. Канела. И вино.
Равносметки и нови надежди.
През декември на любовта и′ е уютно,
докосва, събира усещания, чувства,
думи и много нежност.
В снегостишие. И в обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn) 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??