30 ago 2011, 20:46

Делници 

  Poesía » Versos blancos
452 0 0

Денят ме грабва със своите улици.

Потапям се в бесния ритъм на шумния град.

Небето отгоре се плези със своя слънчев език.

Бързам - сега не ми е до него.

Вливам се в морето от хора.

Залива ме техният пулс.

Всеки ден - ритъм и разчертаване.

Въртележка от чувства и цветове - шарен живот.

Кратък пристан в тихите улици.

Втурвам се в лудите вени на моя град...

© Сиана Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??