22 ago 2017, 10:49

Делник в парка 

  Poesía » Filosófica
217 0 0

 

 

Сега и в Парка делника се чувства.
Народа  тук е оредял.
Край люлките и езерото пусто,
наистина живота тук е спрял...


Не чувам и прегракнали гласчета.

Кой майките с количките е спрял!?

В алеята, от листопад превзета,

единствен аз сега съм завървял...
.
06.11.2013.
София

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??