31 dic 2008, 10:57

Делта форс 

  Poesía » De humor
657 0 2
Делта форс

Армия с качества огромни,
герои - на баща си подобни.

Безстрашни, упорити същества,
атакуват, тичат към целта.

И атаките им винаги са успешни,
ако... координатите не са грешни!

Опасни професионални парашутисти,
в долините са големи специалисти.

Но спокойно - няма страшно, мила,
че се приземиха... върху Пирин и Рила!

И ако се доберат до долината,
ще ги пребием с ХИМИЧЕСКА АТАКА!

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??