18 jun 2007, 18:08

Демонично 

  Poesía
507 0 1

Писъци и викове раздират нощта.
Бясно колите спирачки набиват.
Жестокост, поквара света завладяват.
Човечност, грижовност намират смъртта.
Детски плач и котешки рев
депресират те в твоя лед.
Нощ демонична,
самота безгранична,
стаята празна,
сърцето във лед.
Къде се намира моят лек?

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??