25 feb 2014, 21:59

Ден и Нощ 

  Poesía » Otra
392 0 0

Ненаписани откъси, неизказани думи.
Неразделни точки няма да поставят.
Тяхната раздяла ще е вечна.
Няма да се сбъднат мечтите им.
Обречени са на болка безкрайна.

И плакала нощта, и тъгувал деня.

Никой не може да им помогне.
Лъчите се превръщат в тъма.

Рони нощта звездни сълзи.

Денят отлита с листата,
с недописания стих.
Понякога донася тихия вятър,
записките им за любовта.

За тях няма лошо време,

няма точен час за среща.
Минути, часове, години... обречени 
са на самота.

И плакала нощта, и тъгувал деня.

Само в здрача успяват "здравей"  
набързо да си кажат
и пак да се разделят.

denisima - 13.03.2013 г.



© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??