6 ene 2007, 1:23

Ден и нощ 

  Poesía
647 0 2
Ден и нощ - две влюбени сърца,
две разплакани очи,
две сплетени в едно ръце,
две нуждаещи се от любов души!

Ден и нощ - разцепена обич на две,
любов, ухаеща на сълзи,
блясък на отминало време,
време, от което любовта боли!

Ден и нощ - невъзможна близост,
разделени сякаш от километри сълзи
и в същото време толкова близо,
две далечни и едновременно близки души!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??