9 may 2018, 22:21

Ден побèден 

  Poesía
299 0 0

Нека са днес благодарни светът и Европа,

 

че на фашизма нас всички! спасѝ от потопа

 

братът наш северен, доблестен и БÒГУпрèдан!

 

.......................................................................................

 

СВЯТ! е на Дядо Иван днес ДЕНЯТ и ПОБÈДЕН!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??