31 oct 2019, 7:39

Денят на будителите 

  Poesía » Civil
453 0 0

На тази светла дата

нека за тях да се сетим,

че те дариха ни свободата,

че те помогнаха ни да се спасим.

 

И който истински люби своята родина,

нека за тези герои да ни подсеща,

че не един от тях загина,

носейки към нея любов гореща.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??