9 ago 2017, 20:02

Депресия 

  Poesía » De amor
479 1 0

Душа самотна ридае тихо

без надежда, без утеха,

че ти си тъй далеко

и затуй не ми е леко.

 

Чезне зад облак лъч светлина –

чезне в душа ми топлина!
О, моля те, ела и мир ми дай –

ти - ангел от небесен рай...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??