9 авг. 2017 г., 20:02

Депресия 

  Поэзия » Любовная
508 1 0

Душа самотна ридае тихо

без надежда, без утеха,

че ти си тъй далеко

и затуй не ми е леко.

 

Чезне зад облак лъч светлина –

чезне в душа ми топлина!
О, моля те, ела и мир ми дай –

ти - ангел от небесен рай...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??