Едно дете с различен свят
е поглед в друг живот,
с усмивка на искрящо слънце.
С една прегръдка ти показва истинската си любов.
Едно дете с чиста непокътната душа.
И може то да ти покаже така света в пълната му красота.
© Деси Савова Todos los derechos reservados