При мен дойде ти - дете,
и тогаз мракът се разсея,
затуй и в зима, и лете
има смисъл да живея.
И роза в душата ми цъфти,
стоплена от слънцето на красотата,
че най-прекрасната си ти,
че ти си ми мечтата.
© Георги Todos los derechos reservados