2.08.2019 г., 15:52 ч.

Детето на слънцето 

  Поезия » Любовна
423 0 0

При мен дойде ти - дете,

и тогаз мракът се разсея,

затуй и в зима, и лете

има смисъл да живея.

 

И роза в душата ми цъфти,

стоплена от слънцето на красотата,

че най-прекрасната си ти,

че ти си ми мечтата.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??