16 may 2008, 13:49

Детето с чистите ръце 

  Poesía
641 0 3

На детето чистите ръце да омърсим,

цялата му същност нека прекроим;

съвестта ни после пак ще е добре,

но не и детето с чистите ръце!

 

Във мръсотията на нашите очи,

във ония тинясали води -

хайде да заведем това дете,

нали така ще ни е най-добре!

 

На голямото дете Наталия

© Никой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??