24 jul 2008, 23:03

Детето в мен 

  Poesía
882 0 4
Детето в мен се усмихва на слънцето.
Детето в мен пеперудките гони.
Детето в мен плаче, защото вали.
Детето в мен е влюбено във всички сезони.

Детето в мен остава сляпо за болката.
Детето в мен не вижда нищо безлично.
Детето в мен умира усмихнато,
осъзнало, че е вече излишно.

Това дете ще ми липсва ужасно.
То бе неразделна част от мен.
Явно му е минало времето.
Надявам се отново да се срещнем.

© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??