16 feb 2007, 10:26

Детски герои 

  Poesía
805 0 1
Детските  герои аэ обичам
и от тях никога не ще се отричам!
Том и Джери гонят се сега
и правят някаква беля!
Котаракът с чизми пак умува
как с магьосника да се сбогува.
Снежанка тича из гората,
изплашена до смърт горката!
А пък Денис Белятя
не затваря си устата!
Чичо Скруч брой пари
чак до късните зори!
Мики Маус върти очички -
него го обичат всички!
Царят Лъв спечели войната
и пак спечели добротата!
Всички много са добрички
и са волни ката птички...

© Грета Стоилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??