Красиви спомени и дни отминали...
Душата във безбрежна пустощ тлей.
Красиви спомени, вълшебно минало
мечтите като дъжд пороен лей.
Там някъде, аз помня
магичното си детство.
Там някъде с вятъра аз гоня
от спомените малкото наследство.
Пейзажи и картини
явяват се пред мене.
И помня аз, не ще забравя
отминалото детско време...
© Теодора Андреева Todos los derechos reservados