4.12.2009 г., 23:24 ч.

Детство... 

  Поезия » Философска
833 0 1

Красиви спомени и дни отминали...

Душата във безбрежна пустощ тлей.

Красиви спомени, вълшебно минало

мечтите като дъжд пороен лей.

 

Там някъде, аз помня

магичното си детство.

Там някъде с вятъра аз гоня

от спомените малкото наследство.

 

Пейзажи и картини

явяват се пред мене.

И помня аз, не ще забравя

отминалото детско време...

© Теодора Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??