Детството отмина година след година.
От играта и децата остана само спомен.
И днес тази наша улица със спомени е пълна.
Там, където и радост и болка с тях деляхме.
Пораснахме, но в нас живеят детските души с много мечти.
Щом се видим сега, сълзи има в нашите очи -
отмина детството, много боли...
© Даниелка Todos los derechos reservados