29 ago 2024, 15:12

Дигитално 

  Poesía » De amor
83 0 0

И сега се гледаме зад монитори скрити

Колко много копнеж…. Чаши неизпити

Неизползвани погледи, непогалени длани

Колко липса на чувства има в тези екрани.

 

Няма спонтанност, докосване, вричане,

Как е възможно така да обичаме

В този замисъл технологичен

Всеки от нас е до болка приличен.

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??