29 авг. 2024 г., 15:12

Дигитално 

  Поэзия » Любовная
84 0 0

И сега се гледаме зад монитори скрити

Колко много копнеж…. Чаши неизпити

Неизползвани погледи, непогалени длани

Колко липса на чувства има в тези екрани.

 

Няма спонтанност, докосване, вричане,

Как е възможно така да обичаме

В този замисъл технологичен

Всеки от нас е до болка приличен.

© Boryana Boteva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??