31 mar 2011, 21:20

Дилема 

  Poesía » De amor
789 0 1

За кой ли път от мен - опитваш да си тръгнеш?

За кой ли път и аз опитвам да те пусна?

За кой ли път ний казваме си - Край!

На Добър час си Пожелаваме.

И уж със тебе се Разделяме,

а пак един към други се Завръщаме!

И лутаме се между Чувствата и Разума...

и тръгваме сами по свойте пътища,

но пак един със друг вървим!

Въртим се в Омагьосания кръг на Любовта си,

защото знаем, че един без друг останем ли...

Изгубени сме в празното пространство

и трудно ни е да вървим напред!

Душите ни в една са Слети,

Сърцата ни в едно Туптят!!!

И всеки пак, където и да е...

за другия копнее и в мислите си все така,

един за друг Живеем!

А знаем - Да!... И двамата го знаем...

че Заедно напред - Уви...

не можем ний да Продължим!

Ала Магията на Любовта ни

държи Сърцата ни във Плен,

защото сме разбрали...

Един за друг родени сме,

ала - уви... В РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ!!!

© Рени Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??