В миналото - свещи прегорели,
в бъдещето - мечти неосъществени,
в настоящето - ад от чувства и мисли.
Човекът ражда се, живота да осмисли.
И... умира преди да е разбрал,
защо е живял.
Какво е животът?
Дим в комина.
© Лора Todos los derechos reservados